Affiliate websites

Wil jij geld verdienen met je site/blog/pagina?

Affiliate

Word affiliate/dropshipper bij webmaster programma's

In het bezit van een website, blog, socialmedia pagina en wil je graag geld verdienen? Denk dan eens na om een affiliate te worden en begin gelijk in een paar minuten met geld verdienen. Andere opties zijn bijvoorbeeld dropshipping, lees hieronder de verschillen.

Wat is een affiliate website?

Een affiliate website fungeert als een platform waarop je producten of diensten namens bedrijf X promoot. Het is eigenlijk een soort tussenstation dat bezoekers naar de website van bedrijf X leidt. Wanneer een bezoeker via jouw website een product of dienst aanschaft, ontvang je als affiliate een kleine vergoeding, meestal gebaseerd op een percentage van het aankoopbedrag. Je kunt zelfs worden beloond met een vergoeding voor elke klik die je genereert, zelfs als er geen aankoop wordt gedaan. Bedrijf X betaalt doorgaans op regelmatige basis, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, het cumulatieve bedrag dat je hebt verdiend. Dus, als je een website, blog of social media pagina bezit, kun je overwegen om informatieve artikelen te schrijven over producten of diensten van bedrijf X en daarbij je affiliate-links te plaatsen om deze producten te promoten en te verkopen.

Webmaster affiliate programma voorbeelden:

Hier is een lijstje met de meest bekende affiliate programma's

Google AdSense

AdSense wordt beheerd door Google en hoewel er veel grote en kleine bedrijven bij zijn aangesloten, bepaalt Google wat het beste is voor jouw website of blog. Google streeft ernaar te begrijpen waar jouw pagina over gaat. Stel dat je een website of blog hebt die zich richt op broodtrommels, dan zal Google proberen de meest relevante advertenties op je pagina te plaatsen. Dit komt doordat relevante advertenties over het algemeen aantrekkelijker zijn en meer inkomsten genereren.

Wat is een dropship website?

Een dropshipwebsite verkoopt de producten van bedrijf X. Bezoekers betalen voor deze producten op jouw website, en vervolgens plaats jij de bestelling bij bedrijf X. Het is bedrijf X dat het pakket verzendt naar jouw klant. Het verschil tussen de verkoopprijs en jouw aankoopprijs bij de dropshipper vertegenwoordigt jouw omzet. Dit model heeft zowel voordelen als nadelen. Enerzijds heb je geen grote investeringen nodig voor voorraad of opslag, maar anderzijds draag je wel de verantwoordelijkheid voor eventuele verkeerde of defecte producten. Ook retourzendingen en administratieve taken komen voor jouw rekening.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan graag voor je klaar.

+31618882881
+31618882881
info@imayla.eu

Contact formulier

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Lees onze Privacy verklaring

Menu

Home pagina
Support Over ons Contact Blog artikelen Ideeën realiseren Een eigen website Verdien geld met iMayla PHP Scripts Webapplicaties Google AMP SEO Online marketing Webshop Webdesign Affiliate Webmaster tools