Jouw website

Benodigdheden

Een eigen website

Benodigdheden en algemene wijsheden.

Geschreven op: 03-03-2022

Domeinnaam Een eigen domeinnaam is de basis van een succesvolle website. De kosten voor een .nl-domein liggen meestal tussen de 4 en 8 euro per jaar.

Webhosting Een website moet 24/7 bereikbaar zijn, en daarvoor heb je betrouwbare webhosting nodig. Gemiddeld kost een webhostingpakket €120 per jaar. Wil je weten welke webhosting het beste bij jou past? Neem contact met ons op.

Visueel ontwerp - Webdesign. Hoewel je op internet veel gratis website templates kunt vinden, zijn deze vaak niet uniek omdat ze meerdere keren worden gebruikt. Het creëren van een uniek website-ontwerp is tijdrovend en kost meestal tussen de 600 en 1200 euro. Vergeet niet na te denken over een huisstijl, advertenties en drukwerk.

Complexiteit en webapplicaties Welke functies heeft je website nodig naast een contactformulier? Overweeg je om producten te verkopen en online betalingen aan te bieden, of heb je een maatwerk webapplicatie nodig? Wij denken graag met je mee. Lees ook: De voordelen van een webapplicatie.

SSL - Een beveiligde verbinding
Zorg voor een beveiligde SSL-verbinding. SSL staat voor Secure Sockets Layer, en een SSL-certificaat versleutelt al het verkeer tussen de server van jouw website en de browser van je bezoeker. Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje naast de adresbalk in je webbrowser.

Snelheid van de website - Hoe sneller, hoe beter!
Een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring. Niemand wil lang wachten op een website of naar een leeg scherm staren. Een trage website kan bezoekers afschrikken. Zorg ervoor dat je website supersnel is door goed geprogrammeerde webapplicaties, een snelle webserver en vermijd technische fouten in de HTML van je website. Ook het inladen van scripts, plugins en iframes van andere partijen kan je website vertragen. Mijn voorkeur gaat uit naar een AMP HTML-website met cache.

Kom je er niet uit? Wij helpen je natuurlijk graag.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Lees onze Privacy verklaring

Menu

Home pagina
Support Over ons Contact Blog artikelen Ideeën realiseren Een eigen website Verdien geld met iMayla PHP Scripts Webapplicaties Google AMP SEO Online marketing Webshop Webdesign Affiliate Webmaster tools