Online betalingen

Betaal module op jouw website


PHP scripts
Web applicaties

Webshop
Eigen webwinkel

iDeal
Betalingen

Google AMP
Mobiel HTML

Affiliate
Websites

Autodealer
Maatwerk cms

Online betalingen

Geschreven op: 05-05-2022

Wil jij een betaalfunctie op jouw website?
Wij bieden de ideale betaaloplossing, volledig in lijn met de stijl van jouw website.

Onze partners

Mollie.nl: Mollie is een toonaangevend online betaalplatform dat een breed scala aan betaalmethoden ondersteunt, waaronder iDEAL, creditcards en meer. Met Mollie kun je betalingen eenvoudig en veilig verwerken.
Targetpay.nl: Targetpay is gespecialiseerd in online betaaloplossingen en biedt betrouwbare services voor zowel kleine als grote bedrijven. Met Targetpay kun je eenvoudig betalingen ontvangen en beheren.
Dialxs/Curo payments: Dialxs is een betalingsprovider met een focus op innovatieve technologie├źn en betrouwbaarheid. Ze bieden maatwerkoplossingen om aan de specifieke behoeften van jouw website te voldoen.
Pay.nl: Pay.nl is een Nederlandse betaaldienstverlener die uitgebreide betaaloplossingen biedt, inclusief plug-ins voor populaire e-commerceplatforms. Ze helpen je om betalingen soepel te laten verlopen.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met het integreren van een naadloze betaalervaring op jouw website?
Neem contact met ons op

Wij kijken ernaar uit om samen te werken en jouw website van een professionele en gebruiksvriendelijke betaaloplossing te voorzien!


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Lees onze Privacy verklaring

Menu

Home pagina
Support Over ons Contact Blog artikelen Ideeën realiseren Een eigen website Verdien geld met iMayla PHP Scripts Webapplicaties Google AMP SEO Online marketing Webshop Webdesign Affiliate Webmaster tools