Wij willen organisch verkeer

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is SEO?

Geschreven op: 08-11-2021

SEO (Search Engine Optimization) betekent niets anders dan je website optimaliseren om goed te worden opgepikt door zoekmachines. Een goede HTML-structuur is essentieel, omdat zoekmachines hiermee precies kunnen begrijpen wat er op je website staat. Naast pakkende webteksten is er meer te overwegen. Snelheid is van cruciaal belang voor een snelle paginalaad ervaring, wat ook een positieve invloed heeft op je SEO.

Pageload

Hoe sneller je pagina laadt, hoe hoger deze in de organische zoekresultaten zal verschijnen. Je kunt de laadtijd van je website meten met tools zoals PageSpeed Insights of Google Chrome DevTools. Een score van minimaal 75% is goed, maar hoger is altijd beter. Ons doel is om 90/100 te behalen!


Een score van minimaal 75% is goed, maar meer is veel beter. Wij willen 90/100 halen!

Web vitals

Google Core Web Vitals zijn de belangrijkste rangschikkingsfactoren van Google. Google streeft ernaar om zijn gebruikers een aangename gebruikerservaring te bieden en heeft in de loop van de jaren tools ontwikkeld om de prestaties en gebruikerservaring van websites te meten. Bij iMayla zijn we bekend met de stappen die nodig zijn om een snelle en gebruiksvriendelijke website te creƫren, en we willen graag de prestaties van jouw website meten. Neem vrijblijvend contact met ons op. Als je meer wilt weten over de Google Web Vitals, kun je verder lezen op de Web Vitals-pagina van Google.

Onsite/Offsite

Onsite SEO: is het optimaliseren van je website, zodat zoekmachines begrijpen wat de inhoud van je website is. Een goede paginastructuur, snelle laadtijden en het juiste gebruik van h1, h2, h3, alt-teksten en title/description-tags met relevante zoekwoorden zijn van groot belang.
Offsite SEO: omvat alle activiteiten buiten je website. Dit omvat ook het verwerven van links van andere websites naar jouw site. Het is essentieel dat deze links relevant zijn. Als site A niets te maken heeft met site B, zal dit geen voordelen opleveren, maar eerder nadelen. Denk eraan, je koopt je brood niet bij de slager. Het is belangrijk om relevante websites te vinden en linkruil (linkbuilding) te overwegen.

Het gebruik van social media is ook van groot belang. Platforms zoals Facebook en Instagram kunnen effectief worden gebruikt om jouw website te promoten bij de juiste doelgroep.

Wil je jouw website grondig laten analyseren met een SEO-check en meteen inzicht krijgen in de benodigde verbeteringen om een hogere score te behalen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Relevante links

Zorg voor een snelle website AMP-HTML Online marketing

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan graag voor je klaar.

+31618882881
+31618882881
info@imayla.eu

Contact formulier

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Lees onze Privacy verklaring

Menu

Home pagina
Support Over ons Contact Blog artikelen Ideeën realiseren Een eigen website Verdien geld met iMayla PHP Scripts Webapplicaties Google AMP SEO Online marketing Webshop Webdesign Affiliate Webmaster tools