Wordpress website

de voor- en nadelen.

Geen Wordpress

Nee, wij creëren een op maat gemaakt design en iMayla CMS zonder overbodige toeters en bellen die je toch nooit zult gebruiken.

WordPress is opensourcesoftware voor het bouwen van websites.
Je kunt het pakket downloaden vanaf de officiële site: WordPress.com.

Het is een gebruiksvriendelijk systeem zonder initiële kosten. De kosten kunnen echter oplopen bij het ontwerpen van een WordPress-template en het ontwikkelen van plugins. Hoewel templates en plugins vaak gratis beschikbaar zijn om te downloaden, zijn er ook nadelen om rekening mee te houden.

Nadelen van een WordPress-site

WordPress is opensource, wat betekent dat iedereen bij kan dragen door templates, plugins en/of widgets te ontwikkelen. Niemand heeft volledig zicht op wat er door anderen wordt ontwikkeld, en het is van essentieel belang om software van derden up-to-date te houden. WordPress is gevoelig voor kwetsbaarheden in software van derden, en hackers zijn voortdurend op zoek naar manieren om sites over te nemen. Het laden van scripts van derden kan ook de laadtijd van je site vertragen, en deze laadtijd is een zeer belangrijk SEO-aspect.

Waarom kiezen voor een E-commerce WordPress-site?

Of je nu je eigen producten verkoopt of een dropshipper bent, een WordPress e-commerce site biedt veel voordelen, vooral omdat het naadloos kan integreren met andere diensten, waardoor bestellingen en verkopen bijna automatisch verlopen!

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over dropshipping en WordPress. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verkennen van deze mogelijkheden.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

+31618882881
+31618882881
info@imayla.eu

Contact formulier

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Lees onze Privacy verklaring

Menu

Home pagina
Support Over ons Contact Blog artikelen Ideeën realiseren Een eigen website Verdien geld met iMayla PHP Scripts Webapplicaties Google AMP SEO Online marketing Webshop Webdesign Affiliate Webmaster tools